Ulsteinhallen.jpg

Foredrag med temaene: Prestasjonsutvikling hos ungdommer og SPIS SMART

Møre og Romsdal Friidrettskrets i samarbeid med Møre og Romsdal Idrettskrets inviterer til foredrag  i Ulsteinhallen lørdag 29. oktober

  • Foredrag med temaene:
    • Prestasjonsutvikling hos ungdommer.
    • SPIS SMART – for både utøvere og foreldre/ledere

Kl 15:30           Prestasjonsutvikling hos ungdommer v Hilde Stokvold Gundersen

Kl 16:30           SPIS SMART v Silje Hønneland

Kl 17:30           SPIS SMART – foreldrenes/ledernes halvtime v Silje Hønneland

 

Foredragsholdere:

Hilde Stokvold Gundersen – sentralstyremedlem i NFIF

Har utdannelse i idrett (grunnfag og topptrenerutdannelse), har hovedfag i fysiologi, og doktorgrad i kognitiv nevrovitenskap.  Forsker blant annet på prestasjonsutvikling, og er spesielt opptatt av prestasjonsutvikling hos ungdommer.

Pr. i dag trener for ca. 20 friidrettsutøvere mellom 14 og 20 år, hvorav noen hevder seg i norgestoppen i sin aldersklasse. I tillegg vært fysisk trener i fotball (opp til seniornivå). Har jobbet på Høgskolen på Vestlandet siden 2012, som førsteamanuensis i idrett. Underviser pr. i dag studenter som tar bachelor i kroppsøving og idrettsfag i anatomi (muskel/skjelett), friidrett og basistrening, i tillegg veileder studenter på bachelor, master og PhD-nivå.

 

 SUNN IDRETT v Silje Hønneland - Spis smart foredrag

«Spis smart» er et foredrag for unge idrettsutøvere. Foredraget passer for både jenter og gutter og handler blant annet om kosthold, vekst og utvikling og kritisk tekning. Foredraget har en praktisk tilnærming med fokus på å gi idrettsungdom enkle og praktiske råd som de kan ta med seg i sin treningshverdag.

Foredraget er basert på nasjonale kostholds anbefalinger og Olympiatoppens anbefalinger for idrettsernæring, og retter seg mot aldersgruppen 13-18 år.

 

«Foreldrenes/ledernes halvtime».

Dette er en 30 minutters seanse med bare de voksne til stede, hvor vi går mer inn på hvordan mat, kropp og vekt kan bli problematisk for noen. Vi fokuserer på hvordan foreldre og trenere kan være gode støttespillere for ungdommen, og bidra til å forebygge spiseforstyrrelser og fange opp og hjelpe de som strever.

Påmelding innen torsdag 27/10 via denne linken:

 

Invitasjonen: Foredrag lørdag 29.10 Ulsteinhallen.pdf