Logo Agder.jpg

Agder friidrettskrets inviterer til terminlistemøte og ekstraordinært kretsting

Det inviteres til terminlistemøte + ekstraordinært kretsting på KIF-huset mandag 4. desember klokka 18-21. Vi starter kvelden med noe mat. Deretter gjennomfører vi det ekstraordinære kretstinget før vi gjennomgår terminlisten og informasjon fra kretsen.

Terminlistemøte:
Det inviteres til terminlistemøte med mat og hyggelig prat. Det blir gjennomgang av de mest sentrale stevnene våre i tillegg til litt informasjon fra kretsen. Det vil bli lagt fram et forslag til en litt endret kretskarusell for 2024 som kretsen håper at alle aktuelle klubber kan være interessert i å forplikte seg til. 

Ekstraordinært kretsting:
I etterkant av NM i 2021 ble kretsen pålagt å ha statsautorisert revisor på grunn av omsetning på over 5 millioner. Dette kostet kretsen rett i underkant av 30.000 for revisjon av regnskapet for 2022. Vi har nå mulighet til å velge bort å bruke ekstern revisor. Et såkalt fravalg av revisjon vil kunne spare kretsen for 50-60.000 i løpet av de neste to årene. Siden det å bruke revisor var et tingvedtak så kreves det også et tingvedtak å velge bort revisor igjen. Et slikt vedtak må gjøres før nyttår for å slippe å ha revisjon på regnskapet for 2023.

Innkalling og saksliste ekstraordinært kretsting

Påmelding

Påmelding til terminlistemøtet og det ekstraordinære kretstinget må sendes til kristian.opsal@friidrett.no senest fredag 24. november. Dette med tanke på bestilling av mat. Husk også å oppgi eventuelle hensyn som må tas i forbindelse med matbestillingen.

Vel møtt!