IMG_1278.jpg

Nestlé-lekene er godt i gang

Barn mellom 6-12 år over hele landet har denne uka hatt aktive dager med lek, morsomme aktiviteter og introduksjon til friidrett.

Denne uka har 30 ulike klubber arrangert Nestlé-leker rundt omkring i hele landet. Det har vært stor aktivitet og mye lek og moro for barna som har deltatt. Blant klubbene som arrangerte Nestlé-leker denne uka var Moss IL og Sørum IL.

Moss

I Moss har interessen for Nestlé-lekene i år vært stor og de er fulltallige med 60 deltagere. Deltagerne har vært i gjennom mange ulike friidrettsøvelser, hatt morsomme samarbeidsaktiviteter og spist sunn lunsj hver dag. På onsdag hadde de Mesternes Mester der de var inndelt i lag på tvers av alder. På fredag avsluttes uka med et myldrestevne. 

IMG_1231.jpg

En av øvelsene under Mesternes Mester var mattestafett, der hele laget er nødt til å samarbeide godt for å komme raskest mulig til mål.

Instruktørene på Nestlé-lekene er ungdommer som selv er aktive i friidretten. De synes det er veldig gøy å få trene barna, og mange av dem har vært med flere år på rad.

IMG_1230.jpg

Under Mesterens Mester skulle alle lagene lage hvert sitt lagnavn og heierop. Her holder instruktør og lagleder for "Nestlé-mesterne" opp deres plakat. 

 

Sørum

På Sørum avsluttet de Nestlé-lekene i går med myldrestevne og grilling. Under myldrestevnet fikk barna utdelt hver sitt kort der de kunne registrere resultater i lengde, høyde, liten ball, kule, slegge, 60m og hekk.

IMG_1290.jpg

Høyde var en av øvelsene som stod på programmet under myldrestevnet. Alle fikk tre forsøk hver på valgfri høyde. 

Tidligere i uka har barna har hatt fine dager med friidrett, lek og tur i skogen. Hver dag har de lunsj utendørs med brødmat og frukt. Etter endt dag får foreldrene et skriv med informasjon om hva som har blitt gjort i løpet av dagen og hva som står på planen for morgendagen. 

IMG_1250.jpg

Instruktørene har samling med barna og går i gjennom hva som skjer i løpet av dagen. 

 

Nestlé-lekene fortsetter utover sommeren med arrangementer i uke 27, 28, 32 og 33. 

Meld på ditt barn her https://deltager.no/Idrettsleker/forside

Ønsker klubben din å være arrangør? Registrer dere her https://www.deltager.no/nestlelekene2019. Det er også mulig å arrangere Nestlé-lekene i høstferien.