Amalie og barn 705 x 405.jpg

Utstyrspakke til nye Nestlé-leker-arrangører

De første NYE arrangørene som melder seg på Nestlé-lekene vil motta en gratis utstyrspakke.

Ønsker din klubb å arrangere Nestlé-lekene i sommer? De første NYE arrangørene (klubber som ikke har arrangert Nestlé-lekene før) som registrerer seg vil motta en gratis utstyrspakke (skumspyd, små hekker, erteposer ++).

NFIF har utviklet et ferdig skreddersydd konsept for 6 - 12 åringer, med gjennomføringsguide, deltagertrøyer til alle, påmeldingsløsning, samt diplomer. Vi ønsker å tilby dette til dere – og det beste av alt, det er selvfølgelig helt gratis. 

Verdien og potensiale i Nestlé-lekene igger først og fremst i den gevinsten et lokalt arrangement vil gi i form av økte inntekter, men også økt aktivitet og økt rekruttering tilbake igjen til deres klubb.

Påmeldingen til Nestlé-lekene 2020 er nå åpen og vi håper mange klubber ønsker å arrangere. 

Dere oppretter arrangementet her: https://www.deltager.no/nestlelekene2020
Eller logger inn og gjenbruker tidligere arrangement her: https://www.deltager.no/Idrettsleker/arrangement/

Dere står helt fritt til å sette både deltagerpris, dato og sted for arrangementet selv.

I fjor lanserte vi et digitalt kurs rettet mot instruktørene på Nestlé-lekene. Kurset skal gjennomføres i fellesskap med en faglig ansvarlig fra klubben til stede og omfanget er fire kurstimer. Å kunne planlegge og gjennomføre trygge, gode og morsomme friidrettsopplegg for barn er helt sentralt i kurset og vi håper dette kan bli en introduksjon til trenerutdannelse for mange idrettsleker-instruktører. Kurset er gratis og vi håper at så mange som mulig av dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet.

IMG_0774.jpg