Koll 2.JPG

Amalie Iuel på Koll IL sine Nestlé-lekene

IL Koll var den heldige vinneren av besøk fra Amalie Iuel på sine Nestlé-leker etter å ha gjennomført vårt nye, digitale instruktørkurs.

Forrige uke var siste uke i sommerferien, som betyr at mange klubber arrangerte Nestlé-lekene. En av disse var IL Koll og på torsdag fikk deltagerne storfint besøk av hekkeløper Amalie Iuel. Amalie ble med deltagerne mens de hadde fruktpause før hun ga noen tips og viste fram hekkepassering.

De 56 deltagerne fikk alle autograf fra den populære hekkeløperen, som tok seg god tid til å prate med barna. De fikk stille henne spørsmål om alt fra «Hvordan blir jeg en god hekkeløper?» og «Hvor mye trener du?» til «Hva spiser du til frokost?» og «Hvor høye er hekkene du hopper over?».

Koll 1.JPG

Gjennom uka var deltagerene gjennom de fleste friidrettsøvelsene i tillegg til litt annen aktivitet. Fredagen ble avsluttet med myldrestevne, der barna fikk vist fram hva de hadde lært gjennom uka. Deltagerne har hatt dyktige instruktører som alle har tatt Norsk Friidretts instruktørkurs spesialtilpasset til Nestlé-lekene.