Førde_Stadion1.png
I år ble NM utendørs holdt i Førde. Norsk friidrett veteran søker arrangører av NM i 2022 og 2023.

Søker NM arrangører for 2022 og 2023

Norsk friidrett veteran søker arrangører av Norgemesterskap innendørs og utendørs i 2022 og 2023. Søknadsfrist er 1. september.

Norsk friidrett veteran søker arrangører av NM på bane og innendørs de to kommende årene.

Følengde faktorer bør de som søker ta hensyn til.

Innendørs

I 2022 bør NM innendørs holdes enten i begynnelsen av februar eller slutten av mars. Dette året skal EM innendørs arrangeres i Braga i Portugal den siste uken av februar, mens Nordisk mesterskap skal etter planen holdes på Island i midten av mars.

For 2023 står Norge som arrangør av Nordisk mesterskap, og veteranutvalgets tanke er å kombinere NM og Nordisk i samme stevne. Dette mesterskapet bør foregå enten sent i februar eller tidlig i mars, etter som VM innendørs i Edmonton, Canada, skal arrangeres i månedskiftet mars/april.

Utendørs

Tampere i Finland skal etter planen arrangere VM 2022 i tidsrommet 29. juni -10. juli. Et norsk hovedmesterskap for veteraner kan arrangeres i juni eller august.

Arrangør av og tidspunkt for EM for veteraner i 2023 er foreløpig ikke kjent.

Innhold i søknaden

* Arrangørsted (kommune)

* Stadion/Arena

* Klubb(er) med kontaktinformasjon

* Mesteskap det søkes om

* Antall baner (4-6 baner innedørs, 6-8 baner utendørs)

* Arrangørerfaring

* Kommunikasjon/overnatting. I dette ligger nærhet til flyplass, jernbane, vei og hvilke overnattingsmuligheter som er i nærheten av stadionet/arenaen.

Søknadene sendes elektronisk til Torrey Enoksen, torrey@online.no og Kjell Ivar Robertsen, kir64@online.no   med kopi til Kjetil Hildeskor (kjetil.hildeskor@friidrett.no) innen 1. september 2021.

Tildeling av mesterskapene vil skje i løpet av september/oktober.