Påmeldingsfristen for både NM innendørs i Grimstad 26-27 mars og vinterkast på Kristiansand stadion 25 mars er satt til 16. mars.
Nedenfor er lenken til påmelding til NM vinterkast på Kristiansand stadion
https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=369066
og innendørs NM i Grimstad https://wp.nif.no/PageTerminDetail.aspx?LinkId=369065
Påmeldingsfristene for begge mesterskapene er 16. mars klokken 23.59.
Vinterkast består av slegge, diskos og vektkast.
Innendørsmesterskapet:
Øvelser lørdag: 200m, 1500m, 60m hekk, høyde u.t., lengde u.t. lengde, stav, og 3000m kappgang
Øvelser søndag: 60m, 800m, 3000m, høgde, tresteg og kule og 4x200m stafett
Klasser:35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75-79, 80-84, 85-89, 90-94, 95-99 og 100+ Stafettklasser: 35-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70-79 og 80+
Startkontingent:kr. 190,-pr øvelse og kr. 450.-for stafettlag, innbetaling til 73250549331 sammen med påmelding
Stevnestart lørdag: kl 10.00, hopp uten tilløp, øvrige øvelser fra kl 12.00. Søndag: kl. 10.00
Lisens
Når det gjelder lisens, er det mulig for deltakere som ikke har kjøpt helårslisens å kjøpe en gangs lisens https://www.friidrett.no/lop-utenfor-bane/lisens/ Denne må fremvises ved henting av startnummer.
NM hotell og middag
NM hotellet er Scandic Grimstad hotell. Hotellet tilbyr egen pris for NM-deltakerne. På hotellet midt i Grimstad sentrum vil det lørdag 26. mars fra klokken 19.00 bli felles middag.
Middagen er åpen for alle deltakere med følge. Vi oppfordrer alle tilreisende og lokale til å delta på middagen. Påmelding til Bankkonto nr. 1225.66.24026. Betaling merkes med: «NM middag» + navn på deltaker(e). Skriv i påmelding om det er matallergi eller andre behov. Påmeldingsfrist til middagen er 16 mars. Pris er kr. 350 per person. Drikke kommer i tillegg og kjøpes av servitør.
Kontaktperson for NM-middag er Jon Mjellekås e-post. mjellek@online.no
Det blir buffet med flere retter. Menyen er ikke helt fastlagt, men blir ca. slik:
Grønn salat med tilbehør
Eggerøre, røkelaks, potetsalat, roastbiff, utvalg spekeskinke.
En rett med fisk med saus
En rett med kjøtt (ofte kylling eller svin) med saus
Poteter, ett utvalg av dampede grønnsaker
Pasta eller ris
Dessertbord med diverse desserter, kaker og frukt.