Du er her: Skip Navigation LinksNorges Friidrettsforbund > Nyheter > Krav og kriterier for 2013 er nå lagt ut

 Hva skjer?

Krav og kriterier for 2013 er nå lagt ut

På Sentralstyrets møte 25. januar ble krav og kriterier for deltakelse i internasjonale konkurranser i 2013 vedtatt.
29.01.2013 12:00  
Utskriftsvennlig visning
Tips en venn

Den første større konkurransen hvor kriteriesettet blir brukt er ved uttak til landskampen mot Sverige og Finland i Växjö 9. februar. Norge har fått utsatt den opprinnelige fristen på 1. februar til 3. februar for innmelding av laget til arrangøren. Således vil NM være siste sjanse for å kvalifisere seg til landskampen, hvor Norge stiller med to utøvere i hver øvelse.

I forbindelse med eventuell deltakelse i både U18 VM og U20 EM har NFIF lagt inn en begrensning. Utøvere som kvalifiserer seg for begge mesterskap må velge ett av disse hvor de ønsker å delta. For utøvere som tar medalje i U18 VM kan det gjøres unntak, slik at en kan delta i begge mesterskap. NFIF vil følge opp dette i samarbeid med aktuelle utøvere/trener/klubb i forhold til kriteriene for deltakelse i U20 EM.

Når det gjelder deltakelse i Universiaden vil vi om kort tid legge ut ytterligere informasjon utover det som står i krav og kriterier.

For spørsmål knyttet til krav og kriterier, kontakt sportssjef Ronny Nilsen, tlf. 90517098 eller ronny.nilsen@friidrett.no.

Se krav og kriterier HER

 

 Siste nytt

 Nytt fra media

Norsk Friidrett - Ullevål Stadion, 0840 Oslo - Tlf 21 02 90 00 - Kontakt oss